De Toestand in Korea mini-podcast

Ik dacht dat ik eens wat anders zou doen. Mini-podcasts van een minuut of vijf die ik makkelijk opneem en monteer over allerlei actuele Koreaanse onderwerpen. Hierbij dus. Ik maak deze snel en waar ik kan, dus de geluidskwaliteit kan minder zijn. De geluidseffecten zijn wel weer super, maar die zijn dan weer niet van mij. Die komen van Setuniman (zoals die coole mysterieuze intro die helemaal niet bij de podcast past, maar die ik te gaaf vind om niet te gebruiken) en hebben een Creative Commons licence zoals hier wordt uitgelegd.

Ik plak de mini-podcastjes hieronder in volgorde van datum met het onderwerp erachter.

De Toestand in Korea 7 – Waarin ik reflecteer op paniek, oorlog en angst en me afvraag hoe ik de natie nu zo’n doodschrik heb kunnen bezorgen. Niet echt een mini-podcast overigens (19 minuten).

De Toestand in Korea 6 – Waarin de Tweede Kamer verkeerd wordt geïnformeerd (of: hoe de overheid kennisbenutting over de kling jaagt) 03-04 2017

De Toestand in Korea 5 – komt eraan!

De Toestand in Korea 4 – De moord op Kim Jong Nam 15-01 2017

De Toestand in Korea 3 – Kamervragen over Noord-Koreaanse dwangarbeid in de EU 05-02 2017

addendum bij T.i.K. 3: onze brief naar de ministers om de feiten aan te reiken om de vragen te beantwoorden is deze ochtend verzonden.

De Toestand in Korea 2 – Vrouwenhaat en de dochter van de sjamane 12-01 2017

addendum bij T.i.K. 2: wat lees ik nu in de Koreaanse krant? Er wordt in Korea naar deze podcast geluisterd, want de onofficiele baas van Samsung moet zich opeens komen verantwoorden bij de officier van justitie.

nog een addendym bij T.I.K. 2: toch niet, de officier heeft bakzeil moeten halen.

De Toestand in Korea 1 – Noord-Koreaanse ballingen 02-01 2017

Respond to De Toestand in Korea mini-podcast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s