Eindelijk! Een nieuwe podcast: Zuid-Korea laat zien wat democratie is.

8004257Ik heb het afgelopen jaar veel nagedacht over podcasten en zo, maar het kwam er maar niet van om een nieuwe podcast op te nemen. Te druk, te veel aan mijn hoofd, te moe, te veel dingen te doen met ons dwangarbeidsonderzoek en de fall-out daarvan. Enfin, excuses genoeg. Hier moet verandering in komen! Dus, hierbij een nieuwe poging. Ik heb een opiniestuk dat ik op Frontaal Naakt heb gepubliceerd ietwat aangepast en verpodcast. En er een analoog sausje overheen gegoten. Ik ben nu in het bezit van een heuse, werkende AKAI bandrecorder uit de jaren zeventig, dus maak je borst maar nat voor de volgende afleveringen…

En hier is het podcastbestand. 

Respond to Eindelijk! Een nieuwe podcast: Zuid-Korea laat zien wat democratie is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s